Η Στέγη Ιδεών – "The Loft" είναι μια καινοτόμος πρακτική η οποία απευθύνεται σε νέους καλλιτέχνες, με στόχο να προσφέρει έναν χώρο που θα μπορούν οι νέοι να ανταλλάσσουν ιδέες και να εκθέτουν τις δημιουργίες τους, ενθαρρύνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την ελεύθερη έκφραση και τη δημιουργικότητα των νεαρών καλλιτεχνών. Η καινοτόμος πρακτική "THE LOFT" προέρχεται από το Birmingham και εφαρμόζεται πιλοτικά στο Δήμο Ελευσίνας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Citispyce. Η πιλοτική δράση θα εστιάσει στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της τέχνης.

 

Η πιλοτική δράση Στέγη Ιδεών - "THE LOFT" πρόκειται να ξεκινήσει στην Ελευσίνα τον Ιανουάριο του 2015 και στεγάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας Π.Α.Κ.Π.Π.Α
Κίμωνος 11 & Παγκάλου
Ελευσίνα 19200
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Τετάρτη και Παρασκευή
16.00μμ-19.00μμ

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Βίκυ Παπαϊωάννου μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στο τηλέφωνο 6944448804. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται είτε ηλεκτρονικά στο παραπάνω email είτε να συμπληρώνονται online μέσω της φόρμας (http://goo.gl/forms/Qvu5Wmc91M).

Η περίοδος υποβολής δηλώσεων συμμετοχής έχει ολοκληρωθεί.


Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.